svētdiena, 2013. gada 15. septembris

Moments.

Rakstīt gari nerakstīšu, lai gan pēc šodienas ekskursijas un pastaigas iespaidu ir daudz. Šoreiz ielikšu divas svaigas bildes.
 Ņam, ņam vakariņas, ņam, ņam pusdienas. Jā, tieši no šādiem traukiem katru dienu notiek ēšana. Sākumā bija grūti pierast, bet tagad, kad kaut kur citur ēdiens tiek pasniegts šķīvī, gribas atpakaļ metāla suņu bļodu. Ar kociņiem arī vairs problēmu nav. Un galu galā - galvenais, ka garšīgi. Jāatzīst gan, ka ne vienmēr izdodas atrast ko labu vai ko tādu, kas garšo līdzīgi, kā izskatās, bet cenas ļauj eksperimentēt.
 Šo jauniešu campusā ir ārkārtīgi daudz (daudz nozīmē daudz vairāk nekā bildē). Labi ir, ja viņi maršē pa stadionu, bet parasti tas notiek arī visur citur, ne tikai stadionā. Ar viņiem mostos, ar viņiem eju gulēt. Apbrīnojams entuziasms, maršējot 24/7 ar plastmasas šautenēm un bļaujot visādus saukļus. Gan meitenes, gan puikas.
Un te ir divas lietas, bez kurām ikdienā nekādi. Sprejs pret moskītiem ar lieliski atsvaidzinošu efektu un tēja, tēja, tēja, kuras nekad nav par daudz vienalga, kādā tās izpausmē.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru