trešdiena, 2012. gada 13. jūnijs

Mock exam.

Uz apli vienas un tās pašas dziesmas, neapnīk. Uz apli vienas un tās pašas domas, apnīk. Toties kaut kas ir iesakņojies, pat bez kustības, un pie tā nu būtu jāpierod.
Ir sākusies vasara, vismaz tā smarža un krāsa, un vakara vēlā pienākšana ir kā nākas. Tagad tikai pieregulēt garastāvokli, nokārtot pēdējos eksāmenus, un var nirt. Kauperam būs skaisti bērni, bet man būs laba vasara, ar visu Kauperu un Positivus piedevām. Pa vidu tam visam Itālija, kura, cerams, bet īstenībā neapšaubāmi, būs īstens piedzīvojums ar brīnišķīgiem cilvēkiem un tādu pašu maršrutu. Tad nu šim ceļojumam un pārējām aktivitātēm būtu galvenais uzdevums - nevis aizbīdīt skumjo un nospiedošo kaut kur tālāk prom, bet gan palīdzēt tikt ar to galā pašai, lai vairs nav jāatgriežas. Tas, protams, pēc iespējas, taču aprakt vairs nav jēgas.
Tā meitenes gatavojas eksāmeniem. Veltījums manai vislabākajai studiju biedrenei pasaulē Laurai ar burgeriem un krēmzupām.

1 komentārs:

  1. :) ahh tas liekas jau tik sen, tā sesija. vajag tikšanos @burga nr.2, un šoreiz bez nevienas domas par lingvistiku. it's time to have fun :)

    AtbildētDzēst