svētdiena, 2011. gada 25. septembris

Again?

Par gadu vecāka.
Septembris tomēr ir skaists laiks. Ne tikai rudāku lapu dēļ, bet arī tāpēc, ka ir tik daudz pārmaiņu. Pārmaiņu tepat, pārmaiņu visapkārt. Tā piepildīti.
Dzimšanas diena nosvinēta jauki, un vēlreiz pārliecinos, ka man ir tiešām lieliski draugi un ģimene. Es neesmu viena, un tas ir galvenais, neskatoties uz to, ka pēdējā laikā arvien biežāk gribas noslēgties un pabūt vienai. Varbūt gribu vairāk laika pārdomām, varbūt - elpas atvilkšanai, jo jau atkal ir jādara daudz, lai nepaliktu iepakaļ studiju straujai plūsmai. Nedrīkst atslābt, jo pēc tam būs grūtāk.
Un vēl ir sākusies jaunā sezona. Vakar biju uz baletu (starp citu, skaistumskaista izrāde, modernais, bet šoreiz tieši vietā, emocijas un kontrastaina mūzika, protams, arī tiešām pārdomāta un oriģināla režija), un piektdien iešu uz teātri. Cerams, ka ar to viss nebeigsies un ka kultūrai pietiks laika, jo tas tiešām rada pacilātu garastāvokli. Līdz ar to vajag vairāk lasīt. Pagaidām Jasperss un Nīče, un vēlāk tad redzēs. Ak, jā, viena tiešām laba pēdējā laikā izlasītā grāmata - "Brīnišķīgā jaunā pasaule". Sen jau vajadzēja izlasīt, iesējams, kopā ar 1984, lai varētu labāk salīdzināt, jo pagaidām šķiet,ka abas patika vienlīdz labi. Trīs vakari katrai.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru