trešdiena, 2011. gada 9. februāris

Important.


Lai arī cik slikti mums dažreiz būtu, ir cilvēki, kam ir daudz, daudz sliktāk, īpaši tie, kam ir grūti jau no bērnības. Lai šiem bērniem būtu vieglāk, ir nepieciešami līdzekļi.


Skaists labdarības koncerts pēc jauka un mīļa labdarības pasākuma šiem ar cerebrālo trieku slimajiem bērniņiem. Redzot to visu savām acīm, es sapratu, ka mums, tiem, kas ir stiprāki, vajag padarīt pasauli labāku, jo šie bērni ir tiešām mīļi, sirsnīgi un pateicīgi, pateicīgi par katru smaidu un uzmanības apliecinājumu, un viņi un, protams, viņu vecāki ir pateicīgi par katru saziedoto naudas summu.
Labdarības koncerts “Deja mazajai sirsniņai” notiks 19. februārī Rīgas Kongresu namā plkst. 17.00. Koncertā piedalīsies Latvijas Universitātes Tautas deju ansamblis “Dancis”, Tautas deju ansamblis “Teiksma”, Rīgas Kultūras un tautas mākslas centra “Mazā ģilde” Tautas deju ansamblis “Līgo” un Deju ansamblis “Daiļrade”, Rīgas Tehniskās universitātes Tautas deju ansamblis “Vektors”, un VEF Kultūras pils Tautas deju ansamblis “Rotaļa”.
Visi ienākumi no koncerta tiks ziedoti bērniem.

Biļešu cenas ir 4-6 Ls. Tās var iegādāties Biļešu servisa kasēs.

Ziedot var arī, iemaksājot naudu kontā:
Latvijas Universitātes Kultūras, mākslas un izglītības jaunrades biedrība “Juventus”
Raiņa bulvāris 19, Rīga, LV-1586
Tālr. 67034397
Reģ.Nr. 40008019171
AS Hansabanka, HABALV22
Konta Nr. LV73HABA0551000295911

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru